Grundejerforeningen
Hørsholm Gårdhuse

Brugervejledning til hjemmesiden

Der er nu udarbejdet en vejledning til, hvordan man logger ind på hoersholmgaardhuse.dk, hvordan man får sig en ny adgangskode, og hvordan man bruger Opslagstavlen, som kun er tilgængelig for beboerne.

Vejledningen kan ses her, og vi håber, at den vil være til god hjælp for brugerne. Undertegnede kan naturligvis stadig kontaktes, hvis der opstår problemer for den enkelte.

På bestyrelsens vegne,

Hanne Clausen/webansvarlig

2 thoughts on “Brugervejledning til hjemmesiden

 1. Som relativ ny beboer kan jeg ikke lade være med at undre mig over, at det skal være nødvendigt at have et »log ind« for at komme på hjemmesiden. Hvad er formålet hermed?
  Med venlig hilsen
  Ib Skovsted Thomsen
  Nr. 25

  1. Hej Ib,
   I 2021 blev det besluttet at udskifte foreningens gamle hjemmeside med en mere tidsvarende løsning. Det blev diskuteret, om dette skulle være i form af en ny hjemmeside eller en lukket Facebook-gruppe. Da en del af grundejerne ikke bruger Facebook – og heller ikke har planer om at gøre det fremover – blev beslutningen at fortsætte med en ny hjemmeside. Det blev samtidig bestemt, at ikke alt indhold skulle være offentligt tilgængeligt, og der blev derfor indført password til Opslagstavlen, således at beboerne kan dele informationer eller spørgsmål, der ikke nødvendigvis er interessante for eller vedkommer udenforstående.
   Nyheder og indlæg fra bestyrelsen vil fortsat være direkte tilgængelige for alle, uden at der behøves log ind.
   Med venlig hilsen,
   Hanne Clausen
   Web-ansvarlig

Skriv et svar